torsdag 23 oktober 2008

den briljanta kocken sofie!

Det var en gång en flicka på 20 jordsnurr (Sofie) som skulle laga mat till en annan flicka på 20 vårar (Veronika)!
Sofie visste inte riktigt vad hon skulle laga för mat så hon kollade i kylskåpet, det såg ut att vara fullt av mat! Mums, tänkte hon!
Men när hon skulle börja laga maten märkte hon att kylskåpet inte var fullt av mat utan av TOMMA paket!!! Vad skulle hon nu ta sig till?! Inge mat i magen!? Hon började tänka. "vem har varit i farten och ätit upp all mat?" "Veronika! Och inte kan hon plocka bort! Den lilla ungen! Och här står jag och ska laga mat åt henne!"

Hon har hoppet kvar att hon ska hitta rödbetor, burken finns där, färgen är där men inga rödbetor, detta märker sofie genom att vända upp och ner på burken och allt bara RINNER ut, utan några rödbetor någon glömmt att stänga locket! VEROOOOOOOOONIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAA!!!!!! What have you done your smuck?
Sofie får nytt hopp om äggpaketet hon ser i kylen! Kanske lite ägg till maten skulle vara gott! Men när Sofie sträcker in handen och lyfter på paketet känner hon att det är TOMT! VVEEERRROOOOOOOOOONNIIIIIIIIKKKKKKKKAAAA!!
Som rödbetssaften rann ut ur burken rinner Sofies hopp ut om en god måltid!!!!!


OM NI UNDRAR VAD DET BLEV FÖR MAT SÅ BLEV DET FISKPINNAR OCH MOS! som veronika hjälpte till med!!! (lite, dukade iaf) ;)

TACK FÖR MATEN SOFIE/ Veronika
NP / Sofie


Tack för oss bitches!

1 kommentar:

Anonym sa...

haha fan vad kul att nån mer brukar göra sådär! mamma blir alltid lika irriterad på mig